Vertiv (Emerson Network Power)

Базирани на една дълга история изпълнена с решения, които променят индустрията и спечелена репутация на иноватори, Вертив и нейните партньори продължават да вдигат стандарта в области като резервиране и гарантиране на непрекъсваемост в ел. захранването, различни и иновативни методи за климатизиране и охлаждането на сървърни и индустиални помещения, дейта центрове, контрол на достъп, наблюдение и управление на процесите.

imagesKYOBI97V.jpg

Ние предлагаме експертизата, от която се нуждаете, сигурността, която изисквате и ресурсите, които само един глобален партньор може да предложи.

Ние водим пътя на еволюцията в технологиите от хардуера до „облака“, както и развитието им във всяка област на бизнеса.

Но ние не се превърнахме в бизнес лидера за една нощ.

Всъщност, въпреки че, корените на нашите продукти започват от началото на информационната ера, нашата компания придобива „формата“ си през годините, продължавайки пътя на развитието си посредством безграничния стремеж към усъвършенстване.

VERTIV (Emerson Power Network/Liebert) е един от големите световни лидери в областта на резервирането и гарантиранет на непрекъсваемостта на ел. захранване, климатизирането и осигуряването на топлинен мениджмънт, както и цялостнни решения, късаещи подсигуряването на жизненоважните и критични технологии и процеси, като проектиране, дизайн, изграждане и менажиране на центрове за съхранение на данни (Data centers), телекомуникационни мрежи, здравеопазване, комерсиални и индустриални структури и много други.

LiebertEFCUnit

VERTIV (Emerson Network Power/Liebert) както и ние като техен официален представител, инвестираме непрестанно в развитието на технологиите и хората които са критично важни за този бизнес. През годините, компанията развива нови жизненоважни инфраструктурни решения, които осигуряват на клиентите по-висока надеждност, подобрена ефективност и подобрена гъвкавост.

b04_en

Последните постижения на Emerson Network Power са, че тя стана пионер в инфраструктурния мениджмънт на центровете за данни (data center infrastructure management (DCIM) и интегрираната инфраструктура. Платформата Trellis DCIM е първата, която използва  данни в реално време, за да подобри управлението на центровете за съхранение на данни и е призната за лидер във всеки DCIM Magic квадрант публикуван в Gartner.

Emerson Network Power  също така е първата компания, която предлага „In-row“  (row-based) инфраструктурни решения и е работила с водещи разработчици на центрове за съхранение на данни при първите изцяло модулни свободностоящи центрове за данни (modular freestanding data centers).

5344_main

Понастоящем, цялото портфолио от решения на Emerson Network Power, както и хората, които стоят зад тях, са част от Vertiv. Като Vertiv, ние надстрояваме успеха като продължаваме да разширяваме своите възможности и отдаденост в подкрепа на нашата мисия за дизайн, изграждане и поддръжка на жизненоважни технологии, които развиват и тласкат бизнеса към нови хоризонти.

vertiv-ig-en-gl-fact_sheet_final_103563_0

Повече за компанията и нейните продукти и услуги, можете да прочетете тук:

1