Прецизна климатизация

Фирма Некст Левел Инженеринг предлага решения за прецизна климатизация, за да поддържате жизнено-важните процеси във вашата компания без прекъсване и с висока сигурност.

Една от основните марки, с които работим в областта на прецизната климатизация е Emerson. Emerson е основана през 1890 г в Мисури, САЩ, като производител на електрически мотори и вентилатори. През последните повече от 100 години, комапнията се развива до глобален производител и снабдител на технологии за електроснабдяване.

Free-cooling чилърите от линията Liebert HPC на Еmerson постигат изключителна енергоспестямост, поради техния специфичен дизайн. Основният източник на охлаждане се извлича от въшната температура на въздуха, който след това се подава до охлаждащите тела, намиращи се в самия център за данни, посредством високо ефективни вентилатори и помпи.

Чилърите с марка Emerson допълнително увеличават ефективността си чрез вградения компресорен блок, независимо от промяната на въшната температура.

Дизайнът, който е оптимизиран специално за центрове за данни, позволява работа с температура на входящата вода до 260С, като по този начин увеличава ефективността при free cooling режим, както и при механично охлаждане.

Основните предимства на чилърите с тази марка са:

EEЕнерго-ефективност, постигната чрез

  • Оптимизирана free-cooling система, изградена от интегрирани free-cooling бобини/намотки и хидравлични вериги
  • Нов, съвременен DX изпрател оптимизиран за работа с R134a
  • Електронно регулируем клапан
  • Оптимизиран дизайн на компресора, гарантиращ висока ефективност и енерго спестяване, особено при частично натоварване.

ScrewsВинтови компресори

Всеки Free-cooling чилър е оборудван с два полу-херметични винтови компресора, специално проектирани и оптимизирани за водно-охлаждащи чилъри. Винтовите компресори допълнително спомагат за намаляване нивото на шум.

DBНамалени нива на шум

Шумът е намален до минимум при тих режим, в резултат на HyBlade EC вентилаторите и специализираната звукова изолация.

EvalveЕлектроннo регулируем клапан

Дизайнът на клапана е разработен за постоянно оптимизиране на хладителния поток, за да се постигне висока ефективност и при частично натоварване.

DoublePanelПо-висока надеждност поради двоен електронен панел за утравление

За мощност над 700 kW номинален капацитет, free-cooling  чилърът е оборудван с два независими електронни панела за управление.

За повече техническа спецификация, можете да се свържете с нас, за да направим персонализирана оценка на Вашите потребности. По този начин, ще можем да отговорим максимално на Вашите нужди за прецизна климатизация.

Ние разполагаме със специално обучен персонал, според изискванията на Emerson.