Himoinsa, част от групата Yanmar, е глобална корпорация, която проектира, произвежда и дистрибутира дизелови и газови генератори, осветителни кули и контролни панели, хибридни генератори и готови за инсталиране системи за слънчева енергия.
Himoinsa произвежда всички генераторни компоненти в своите фабрики, като алтернатори, двигатели, корпуси и контролери. Прилага своите инженерни знания за всеки проект, за да изготви индивидуално решение за специфичните нужди на всеки проект, предлагайки технически консултантски услуги, проучвания и сертификати още преди да официална поръчка. Целият производствен капацитет дава на компанията гъвкавост в производствения процес, в зависимост от специфичните нужди на всеки клиент или пазар.

Himoinsa има 13 дъщерни дружества в световен мащаб, 8 производствени центъра и 1000 служители, които работят в тясно сътрудничество с повече от 130 дистрибутора по света всеки ден.

Като лидери в своята област Himoinsa и „Некст левел инженеринг“ могат да Ви осигурят изключително широка гама от двигатели:

Yanmar, Baudouin, Doosan, FPT (IVECO), MTU, Скания, Мицубиши и др.

Както и богата гама от алтернатори – Stamford, MECC Alte, Marelli, Leroy-Somer и др.

Можем също да Ви предложим специализирани решения за:

Центрове за данни, концерти и събития, банки, мобилни оператори, болници, рафинерии, минен добив, държавни институции и др.

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!