Next Level Engineering и Vertiv

Next Level Engineering е официален представител на лидера в световен мащаб VertivGrey.pngVertiv (Еmerson Nerwork Power/Liebert).

 

Vertiv и ние, като техен официален представител, сме вашият правилен партньор, който ще се гарантира изцяло вашето критично важно оборудване.

Ние ще проектираме, изградим и сервизираме критично важните Ви инфраструктури.Нашите решения имат много широки приложения, като Центрове за съхранение и обработка на данни (Data centers), комуникационни мрежи, търговски и индустриални производства. Ние ще подсигурим надеждно вашето оборудване, предоставяйки много широко и разнообразно портфолио като:

Устройства захранващи подсигуряващи и гарантиращи, вашето критично важно оборудване:

–          Устройства за непрекъсваемо токозахранване (UPS-системи):

С изключително голямо портфолио, от устройства за непрекъсваемо токозахранване (UPS-системи), от под 1kW до над 1MW, Vertiv (Еmerson Nerwork Power/Liebert), предлага цялостна гама от UPS-и, които се отличават със своята ефективност, надеждност и гъвкавост, които ще бъдат конфигурирани по най-добрият възможен начин за да обезпечат вашите нужди.

liebert-gxt4-micro-700-3000-va-data-sheet-english–          Liebert GXT4 UPS, от 500VA до 10000 VA

–          Liebert EXS UPS, от 10kVA до 20 kVA

liebert-ups-catalogue-en

–          Liebert NXc UPS, от 10kVA до 200 kVA

–          Liebert EXL UPS от 100kVA до 1200kVA

–          Liebert PSI UPS от 750VA до 3000VA

–          Liebert APM UPS модулен UPS от 30kVA до 600kVA

–          Liebert ITA UPS- от 10kVA до 40kVA

–          Liebert PSA UPS от 500VA до 1500VA

trinergy-cube-150-kw-3.4-mw-interactive-brochure-english

 

–          Liebert Trinergy Cube UPS – от 150kW до 3.4 MW

–          Захранване на постоянно токово оборудване (DC systems): вие имате нужда от надеждно захранване и нашите постоянно токови захранвания са вашия правилен избор. Изключително добре известни със своята надеждност за телекомуникационни мрежи, постоянно токовото захранване намира приложение и за все повече алтернативни IT-мрежи. Нашите устройства за постоянно токово захранване, съчетават ефективна степен на защита, резервираност и подсигуряват лесна свързаност към захранвания от възобновяеми източници.

–          Индустиални постоянно и променливо токови захранвания (Industrial UPS systems  – AC and DC)

–          Устройства за прецизна климатизация (HPAC-системи)- осигуряващи стриктен и прецизен контрол на температурата и влажността.

–          Климатизиране и охлаждане на комуникационни и телекомуникационни помещения.

Вие имате оборудване, като сървъри IT-суйчове и др. инсталирани извън дейта център (Data center),съответно вие трябва да се погрижите за топлината отделена при работата на оборудването. Нашите продукти ще Ви предложат енергийно ефективно и надеждно охлаждане, което ще удължи живота на вашето IT оборудване. Със своя гувкав дизайн те са лесни и бързи за инсталиране, експлоатиране и профилактиране:

–          Дейта центрове (Data centers)– охлаждайте и климатизирайте правилно вашия дейта център (Data center) постигайки максимална енергийна ефективност. Нашите устройства за климатизиране на Дейта центрове, са изключително надеждни устройства, с максимално малки габарити и изключително ниски експлоатационни разходи. Подсигурете и защитете вашето IT-оборудване с най-гъвкавите и надеждни устройства.

–          In Row Cooling– за да максимизирате вашата инвестиция, се нуждаете от устройства за климатизация, произведени специално според нуждите Ви. Нашите In-row климатизатори, са специално проектирани и произведени, за инсталация между сървърните и комунационни ракове и кабинети. Намират приложение в малки и средни Дейта центрове (Data centers), както и за дейта центрове с много голям топлинен товар, при инсталация като част от коридор от студена зона (Cold Isle Containment). Притежаващи иновативни предимства, вие ще получите, изключително висока надеждност и ще оптимизирате мениджмънта на вашия дейта център.

–          Охлаждане в раковете– охлаждате вашите ракове без да добавяте излишна енергия, повишете вашата надеждност и спестете място, климатизирайки самия рак с мощност до 35kW.

–          Evaporative Free Cooling– вие избирате вашите охладителни системи, според тяхната цена, надеждност и ефективност. Нашите evaporative free cooling, решения са оборудвани е економайзери и охлаждат въздуха по уникален начин, който може да намали разходите Ви за електроенергия с до 50%.

–          Free Cooling чилъри

–           Устройства за защита от пренапрежение (Surge Protective Devices)

–          Цялостни решение за управление и контрол на вашата инфраструктура.