Осигуряването на правилната работа на устройства във всяка стая, където е инсталирано чувствително оборудване, като сървъри, рутери и устройства за съхранение на данни, е от изключително значение! Този тип оборудване излъчва топлина 365 дни в годината, 24 часа в денонощието, поради което основното и ключово условие е да се осигури подходяща и прецизно контролирана температура и влажност в помещението.

За да осигурим необходимия микроклимат в центъра за данни, сървърната стая, болницата, производственото предприятие и т.н., ние ще ви предоставим пълната гама от прецизни климатици на световния лидер в тази област VERTIV LIEBERT EMERSON NETWORK POWER.

С нашето оборудване ще получите ефективни и надеждни решения за управление на топлината и контрол на влажността, съобразени с вашия конкретен размер, местоположение и бизнес цели. Вашите критично важни съоръжения се нуждаят от най -доброто в прецизното охлаждане и ние ще доставим това с най -модерното оборудване и контрол в индустрията, с ниски експлоатационни разходи и несравним опит.

Климатизация на ЦЕНТРОВЕ ЗА ДАННИ и сървърни помещения

Климатизация на телекомуникационните пространства и базови станции

Продукти, разработени за охлаждане в отдалечени места и базови станции. Компактни, леки и прецизни климатици с различни опции, висока енергийна ефективност, както и свободно охлаждане (free cooling).