Teksan има за цел да осигури непрекъснати енергийни решения на хората чрез непрекъснато подобряване и иновации. Проектира и произвежда дизелови и бензинови генератори, генератори на биогаз, мобилни осветителни кули, решения за когенерация и хибридни енергийни системи, които надвишават очакванията на клиентите, влагайки висококачествени компоненти в своите продукти.
За повече от четвърт век, благодарение на солидния опит и инженерните знания, Teksan предоставя индивидуални енергийни решения, които могат да работят ефективно дори и в най-трудните условия за големи международни проекти като строителство, телекомуникации, центрове за данни, търговски центрове, хотели, жилищни сгради, супермаркети, спортни центрове, болници, изследователски центрове, образователни институции и промишлени предприятия по целия свят.

Благодарение на висококачествените генератори, които са произведени с най-добрите световни двигатели и алтернатори, Teksan може да отговори на изискванията на всеки проект. Разполагат с различни производствени диапазони, бърза и ефективна техническа поддръжка, както и международни сертификати за качество, предлагайки своите продукти в над 130 страни.

Тексан винаги е Вашият надежден партньор за енергийни решения, когато и където и да е необходимо.