Fogo е най-големият полски производител на генератори, фокусиран върху динамичното развитие и иновациите в съответствие с най-високите технологични стандарти в света. Компания с изцяло полски капитал и управление, отговаряща на най-взискателните изисквания на своите световни клиенти. Сигурното и надеждно производство направи Fogo лидер на индустрията в Полша и един от водещите и разпознаваеми производители в света. Fogo е синоним на висококачествени полски продукти.

Fogo предлага решения за всички видове съоръжения – домакинства, обществени и промишлени съоръжения, събития и специални превозни средства – като полските локомотиви. Fogo предлага също Res – биогаз и когенерационни решения в Полша и в световен мащаб.

„ФОКУС ВЪРХУ ГЕНЕРАТОРИТЕ“ е мотото, събрано в думата FOGO, което дава силата и самочуствието да действаме.

Предложенията на FOGO са проектирани и произведени на базата на компоненти с най-високо качество, като същевременно се спазват строгите стандарти и разпоредби.
Високото и постоянно качество на производството се постига с автоматизирани и роботизирани производствени процеси.

Генераторите на Fogo Power са гаранция за дълга и ефективна работа.

Ние и Fogo Ви предлагаме стандартни модели „S“ от 10kVA до 220kVA, „G“ от 250kVA до 1534KVA, както и модели, съобразени с всеки клиент – с двигатели Baudouin, Doosan, Iveco, Kohler, Mitsubishi, Perkins, Scania, Volvo оборудвани с алтернатои Leroy-Somer. Можем също така да предложим преносими бензинови генератори, осветителни кули, водни помпи и АВР табла.