Grupel започва дейността си през 1976 г. Основната дейност е производство на широк спектър от генератори (на шаси или в кожух за шумо- и звукоизолация), оборудвани с компоненти с най-добро качество и мощност между 3KVA и 3500KVA, предназначени за производство на електроенергия. Днес Grupel e най-големия производител на генератора в Португалия, работещи на 5 континента, с над 50 дистрибутора. Grupel е със седалище в Авейро, Португалия, с над 24 000 квадратни метра производствени площи.

Нашият екип има познания за това как да изпълнява всякакъв вид инсталация. Нашите услуги включват стандартна инсталация на генератори, както и персонализирани решения за всяка конкретна ситуация.

Grupel гарантира, че продуктите и услугите отговарят на изискванията на клиента, достигащи най-високи очаквания, като по този начин постигат лоялността на своите клиенти. За целта ръководството на Grupel е определило и одобрило принципите на работа за компанията, базирани на сертификати ISO 9001: 2015 и ISO 14001: 2015